Ring på: 20 19 68 18
Se mere her:
EYELASH EXTENSIONS

Hvad er Lash Extensions?

Det er fine minkhår, der både ligner og føles som dine egne naturlige vipper. Hvis du sørger for regelmæssig genopfyldning og passer dem, som vi instruerer i, så kan de i princippet holde uendeligt. I FodCafeen bruger vi det internationale mærke BL LASHES fra Blink, som er et af verdens førende eyelash extensions brands. Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du kan “tåle” påsætningen af disse smukke vipper, så kom ind og få en gratis test. Den foregår ved, at vi smører 3 forskellige slags lim bag dit øre, som skal sidde i 24 timer. Ved allergi vil der oftest opstå en reaktion.

Hvordan foregår det?

– først vælges vipperne og du guides igennem de forskellige typer. Der findes mange forskellige tykkelser, kurver og længder fra 7 mm til 15 mm. Der tages selvfølgelig hensyn til dine naturlige vippers tykkelse og længde, så de bedste resultat opnås.

– Under hele behandlingen ligger du på ryggen med lukkede øjne, – slap bare af og nyd det, du er i de bedste hænder! Dine nederste vipper dækkes med en fugtgivende eye patch, så de øverste vipper er tilgængelige. Herpå begynder påsætningen af vipperne, – én for én limes minkhårene på dine egne vipper.

Du skal afsætte godt 2 timer til et fuldt sæt lash extensions og godt 1 time til genopfyldning. Det er ren afslapning, og du kan godt forvente at falde i en let søvn, fordi behandlingen er så behagelig. Et fuldt sæt lash extensions betyder, at der bliver sat extensions på flest mulige vipper.

Vi anbefaler, at du renser dine vipper hver dag med oliefri lash cleanser, og reder dem med den lash børste, som du får med herfra. For at bevare det flotteste resultat, foreslår vi en genopfyldning hver 2. – 3. uge. Det vil dog altid være individuelt, hvor lang tid der går mellem opfyldningerne. Hvis du vil have fjernet dine lash extensions, så gør vi det forsigtigt med vores opløsningsgel, – fjern dem ikke selv, da du kan skade dine naturlige vipper.

Kom uden øjenmakeup, – også inden genopfyldning. Vi afrenser naturligvis dine vipper inden behandlingen begynder, men jo mere tid til påsætning jo flere extensions. Vær opmærksom på, at dine nye lash extensions ikke må udsættes for dampbad/sauna de første 24 timer. Bad og regn kan de sagtens tåle 4 timer efter påsætning.

Rengør dine vipper hver dag med den lille vippebørste, du får med herfra. Men kom aldrig olieholdige produkter på, da det kan opløse vippelimen. Du kan godt bruge mascara, men igen så skal den være UDEN olie. Brug heller ikke vippebukker.

Tilføj kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *