Ring på: 20 19 68 18
Se mere her:

VOKSBEHANDLINGER

Voksbehandling er en metode til længerevarende hårfjerning, som trækker hårene op med roden. Det tager de nye hår 3-8 uger at gro ud, og i denne periode kan du glemme alt om skrabere, barberskum og hårfjerningscreme.

Stort set alle områder på kroppen kan vokses: – øjenbryn, ansigt, arme, armhuler,
ryg, bryst, mave, ben og fødder.

Og endelig skal nævnes brasiliansk, – en voksbehandling af kønsdelene. En trend, som er opstået i New York og skabt af 7 brasilianske søstre. En voksbehandling udføres ved at påføre et tyndt lag varm voks på huden med en speciel vokspistol eller spartel.

Herefter presses en speciel papir-strip mod huden, og den rives af med en rask bevægelse modsat hårets vækstretning. Dette fjerner voksen sammen med hårene og de døde hudceller. Huden er nu efterladt helt blød og glat.

Når man skal prøve en voksbehandling for første gang, må man være opmærksom på, at der kan være et vist ubehag forbundet med at få hevet voksstrippen af.
Dette aftager sædvanligvis efter de første par gange, hvor hårene er mere grove.

Skulle der opstå indgroede hår, kan disse fjernes nemt med en pincet.

Har du diabetes, kredsløbslidelser, hudsygdomme. eller er du i medicinsk behandling, beder vi dig oplyse dette på forhånd. I nogle enkelte tilfælde frarådes voksbehandling.

Brasiliansk Voks
En brasiliansk voksbehandling er en teknik, som blev udviklet i Brasilien, hvor hårfjerning er en yderst vigtig del at ’strand looket’. Teknikken har været populær i USA i mange år, og er for alvor ved at vinde indpas i Europa og Skandinavien.

Teknikken består i voksbehandling af alle kønshår, på hele den nedre region, inklusive de ydre kønslæber. Hvis det ønskes, kan der efterlades en stribe hår på venusbjerget. Resultatet er hår-fri kønsdele i op til en måned efter behandlingen. Der kan forekomme irritation og rødme af området umiddelbart efter behandlingen. Dette er helt normalt, og forsvinder indenfor et halvt døgns tid.

Det anbefales at benytte en efterbehandlingscreme i dagene efter behandlingen, for at minimere risikoen for indgroede hår og irritation. Skulle der forekomme indgroede hår, fjernes de nemt med en pincet.

Det kan føles en smule ubekvemt at ligge på briksen i forskellige stillinger uden undertøj. Men i vores professionelle hænder og i klinikkens rolige omgivelser kan du tage det helt afslappet. Du har naturligvis mulighed for afvaskning inden behandlingen.

Forholdsregler:

  1. En brasiliansk voks kan være smertefuld og forbundet med ømhed.
  2. Vent til 4-5 dage efter menstruation (mindre følsomhed).
    Gravide kan være særligt følsomme overfor behandlingen.
  3. Hårene skal være min. 0,5 cm og max. 1,0 cm lange,
    da behandlingen ellers vil være for smertefuld.
  4. Du må ikke dyrke sex eller intensiv sport 1 døgn efter behandlingen,
    da huden er sart og skal have fred og ro til at regenere.

Gavekort udstedes på alle vores ydelser
Gaveidé fra FodCafeen, forkæl din nærmeste med et af vores gavekort. Har du spørgsmål eller ønsker flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.